Certificering

  • GMP+
  • Skal Biocontrole

 

GMP+

GeDo Veevoeders is GMP gecertificeerd. GMP staat voor "Good Manufacturing Practices" (goede wijze van produceren). Vanaf 1992 is het GMP+ Feed Certificate Scheme gestart en daarna heeft het zich ontwikkeld tot een volwaardig certificatieschema door integratie van ISO kwaliteitsmanagementeisen, HACCP en andere elementen. De "+" staat voor de integratie van HACCP.

Het GMP+ FSA scheme geeft niet alleen voorwaarden met betrekking tot productiefaciliteiten van diervoeders, maar ook voor opslag, transport, personeel, procedures, documentatie en dergelijke. Samen met haar partners stelt GMP+ International op transparante wijze duidelijke voorwaarden, zodat diervoederveiligheid en duurzaamheid worden gegarandeerd en certificatie-instellingen onafhankelijke audits kunnen uitvoeren. GMP+ gecertificeerde bedrijven worden ondersteund met nuttige en praktische informatie, zoals diverse databanken, nieuwsbrieven, vraag & antwoordlijsten, cursussen en seminars.

GMP+ Feed Safety Assurance

Download hier het GMP+ Feed Safety Assurance - FSA certificaat van GeDo Veevoeders.

 

 

 

 

Feed Responsibility Assurance - FRAHet voornaamste doel van de GMP+ Feed Responsibility Assurance module is het faciliteren van GMP+-deelnemers bij het voldoen aan marktvoorwaarden voor verantwoord geproduceerd diervoeder.

 

Dowload hier het GMP+ Feed Responsibility Assurance - FRA certificaat van GeDo Veevoeders.

 

 

Biologisch

Skal Biocontrole zorgt ervoor dat biologische producten ook daadwerkelijk aan de biologische wetgeving voldoen. Skal is een onafhankelijke organisatie voor het toezicht op de biologische productie in Nederland. De biologische productie is in Nederland de laatste jaren flink toegenomen. Momenteel staan 4000 boeren en overige fabricanten onder toezicht van Skal. Biologische producten zijn te herkennen aan het biologische keurmerk.

Skal Biocontrole

Download hier het Skal > Biocontrole cerfificaat van GeDo Veevoeders.

 

 

 

Direct naar uw diervoeding? Maak hieronder uw keuze.