Rosé kalveren

De roséspecialisten van GEDO kunnen een bedrijfsspecifiek rantsoen opstellen.
Doordat GEDO geen mengvoerfabrikant is zijn wij onafhankelijk in het aanleveren van diervoeders. Bij GEDO heeft de veehouder de keuze om te kiezen voor onafhankelijk voeradvies of voor het totaal pakket. Elke vleeskalverhouder heeft zijn eigen doelstellingen. Samen met jouw willen we kijken naar de juiste aanvulling op jouw ruwvoer. GEDO voor als resultaat telt!

Elke boer zijn eigen voer!
Voer je naast snijmais ook andere producten? Dan is het soms noodzakelijk om een opmaat krachtvoeder in te zetten. Wij berekenen graag een rantsoen met jouw ruwvoeders, grondstoffen en eindproducten, want elke boer zijn eigen voer! Neem contact op met onze adviseurs.

GEDO Rosé pakket
Het rosé voerpakket van GEDO heeft als doelstelling de optimale groei en ontwikkeling te behalen. Hierbij is de ontwikkeling van het karkas op jonge leeftijd zeer belangrijk. Een goede startontwikkeling is de basis van een zwaar, hard groeiend en vitaal kalf. Het GEDO rosé voerpakket zorgt voor de juiste voeding in elke periode. Het voerpakket is opgedeeld is 3 fases om zo in elke fase aan de behoefte van het kalf te voldoen.

Startfase
Rosebrok GEDO Start

Groeifase
Rosebrok GEDO Groei

Afmestfase
Rosebrok GeDo Finish